сите категории

ОЕМ

Вие сте тука:Дома> ОЕМ

Поддржете го вашиот сопствен дизајн

Можеме да ви понудиме дизајни според вашите и идеите на вашите клиенти. Ако немате идеја, би можеле да ви понудиме и илјадници случаи за ваша референца.

Поддржете го вашиот сопствен дизајн

Поддржете го дизајнот на вашиот сопствен стил

Имаме повеќе од 500 комплети абразивни алатки и можеме да произведеме повеќе од 500 производи од кои можете да изберете. Ако сакате да дизајнирате свои производи, можеме да обезбедиме цртежи за дизајн според вашите потреби, да направиме ваши абразивни алатки и да произведеме ваши стилови.

Поддржете го дизајнот на вашиот сопствен стил

Поддржете прилагодување на бојата

Имаме повеќе од 200 стилови на површински облоги од кои можете да изберете. Во исто време, ние исто така ве поддржуваме да го приспособите вашиот сопствен филм за обложување на површината.

Поддржете прилагодување на бојата

Поддржете го прилагодувањето на пакувањето

Ние користиме професионални картони за извозни пакети со 5 слоеви. Поддршка за печатење на сопственото лого на пакетот, ви помага да го изградите и промовирате вашиот бренд.

Поддржете го прилагодувањето на пакувањето